Producten

Onze producten
1. Kozijnen
2. Dakkapellen
3. Schuifdeuren
4. Gevelbekleding
5. Horren/Raamdeco
6. Vensterbanken

Wij werken met twee type kozijnen:
– zendow royal (deceunink);
zendow

– zendow flex

zendowflex

Zendow staat synoniem voor kwaliteit en comfort. Het creëert een ruimer zicht naar buiten en laat meer licht naar binnen.
De nieuwe hogere inbouwdieptes van 70mm zorgen voor:
* hogere en bredere raampartijen;
* smallere aanzichtbreedtes;
* grotere glasoppervlaktes.

Zendow royal is het raamsysteem voor de standaard bouwmethode in Nederland. Naast een inbouwdiepte van 115mm bezit de zendow royal een schuinverdiepte voorzijde. De afgeronde vorm accentueert de ranke lijnen van het systeem. De profielserie telt inwendig 5 profielkamers.
Zendow flex heeft een vlakke, afgeronde vorm. Ook deze 70mm reeks is standaard inwendig uitgerust met 5 profielkamers.
Zowel zendow royal als zendow flex kunnen worden geleverd met de nieuwe houtverbindingslook (HVL). Een glad profiel of toch liever hout look? Alles is mogelijk!
Kiezen voor kleur
U bepaald welke kleuren worden gebruikt en welke sfeer er wordt gecreëerd. Uw stijl en individualiteit voeren de boventoon. Een kleur kan hierbij allesbepalend zijn en het geheel perfectioneren.
Zendow beschikt over een deuctone kleurencollectie. Een uitgebreid kleurenpalet van zorgvuldig, geselecteerde kleuren met een universeel karakter. Ze zijn op de natuur geïnspireerd, makkelijk te combineren en tijdloos.
Keur aan keurmerken
Zendow voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit:
– iedere dag getest van basis tot eindproduct;
– een uitgebreid netwerk van erkende raamfabrikanten garandeert vakmanschap;
– systeemcertificaat goedgekeurd door kiwa.

 

raamflex

Hoge isolatiewaarde
Zendow kozijnen en deuren isoleren perfect. Dit levert behalve wooncomfort ook een forse energiebesparing op. Dat is prettig voor zowel u als voor het milieu. Het toepassen van zendow draagt bij aan het halen van de EPN, de energieprestatienorm die de overheid verplicht stelt bij de bouw, verkoop of verhuur van de woningen.