Horren/Raamdeco

Wij leveren horren en raamdecoratie (speciaal voor kunststofkozijnen) van de specialist op dit gebied: Keje horren BV in Dronten (www.keje.nl). Altijd exact op maat gemaakt.
Hollands fabrikaat, Hollandse kwaliteit.

In ons assortiment horren hebben wij onder andere inzethorren en inzetrolhorren welke speciaal voor kunststof draaikiepramen worden gemaakt.
Deze horren worden zonder boren en schroeven in het kozijn geplaatst. Het raam kan moeiteloos worden geopend en gesloten terwijl de hor gewoon blijft zitten.

Voor onze deuren, tuindeuren en schuifpuien leveren wij de originele plissehordeur: een robuuste, zeer fraaie hordeur voorzien van prachtig, geplisseerd gaas. Deze hordeur werkt zonder veerspanning, is daardoor zeer veilig voor kinderen, heeft een heel sjieke uitstraling, wordt op maat geleverd en door ons perfect gemonteerd.

 

2

1

Wanneer u nieuwe kozijnen aanschaft moet u hier natuurlijk ook raamdecoratie/binnenzonwering voor hebben.
Het liefst zou u willen dat ook dit zonder boren en schroeven geplaatst kan worden, het moet er fraai uitzien en ook het ventilatierooster moet eigenlijk niet afgedicht worden.

 

Wij kunnen dit voor u verzorgen!

 

3

 

 

De Speedypliss van keje is een plissegordijn in een aluminium frame welke met een metaalband/magneetband combinatie op het kozijn wordt geplaatst. Geplakt eigenlijk.
Zit strak tegen het kozijn (ook met het raam in de kiepstand) en dicht het ventilatierooster niet af.
Door de combinatie van metaalband en magneetband is de Speedypliss heel eenvoudig weg te nemen en weer terug te plaatsen wanneer u bijvoorbeeld de glaslatten wilt afnemen/schoonmaken.
De bediening van de Speedypliss kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven (topdown/bottom up).

6 5 4

 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Desgewenst komen wij geheel vrijblijvend bij u thuis voor een kleine demonstratie zodat u precies ziet hoe het product werkt en hoe het geplaatst wordt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *