Referenties

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Sep 09, 2013 by Fam. Wever

Jacob heeft bij ons naar volle tevredenheid twee deuren en een raam vervangen voor kunststof kozijnen/deuren. Hij heeft ons goed voorgelicht over de diverse mogelijkheden en heeft alles netjes afgeleverd en gemonteerd.


Kunstof kozijnen

Jul 16, 2013 by Robert de Vries

Bij ons hebben we 3 kozijnen laten vervangen voor kunstof kozijnen, incl electrische sunscreens. Offerte was vlot binnen, en werd vlot naar wens aange-past/vuld. Geen opschmuk wat voor de deur staat, maar gewoon een man met passie voor het vak waar het werk voorop staat. Dit was voor ons mede een reden om met Jaru in zee te gaan. De kozijnen zitten er strak in, en de afwerking is zoals jacob had toegezegd, netjes en knap. Tevens aandacht voor net en opgeruimd werken.

We gaan zeker bij de volgende kozijnen weer bij Jacob informeren.


kunststof kozijnen en gevelbekleding

Feb 12, 2013 by Rolf

Wij hebben bij Jacob kozijnen en gevelbekleding gekocht.
Alles naar volle tevredenheid, goed overleg, snelle levering en een goede kwaliteit. Jacob heeft de kozijnen incl. binnenafwerking gemonteerd, dit ziet er prima uit.
Jaru is zeker aan te raden.
.


voordeur met ramen

Jan 19, 2013 by arend berends

jacob heeft bij ons een kunststof voordeur met daarnaast 3ramen geplaatst ,hij heeft vakkundig en zeer netjes zijn werkzaamheden vericht .dit tot volle tevredenheid van ons
we krijgen dan ook hele leuke reacties van buren en vrienden
grote klasse jacob


vakmanschap

Sep 30, 2012 by Bert Oomen

Jacob Slager heeft bij ons tweemaal naar volle tevredenheid kunststof kozijnen en deuren geplaatst. Hij is prettig in de omgang, geeft professioneel advies, voert vakkundig uit en reageert alert en voorkomend op wensen van de klant. Het netjes afgewerkte resultaat mag danook gezien worden. Een aanrader dus!


Kunststofkozijnen

Sep 11, 2012 by Herma Petersen

Jacob heeft bij ons de kunsstofkozijnen geplaatst en de afwerking hoort daar ook bij en alles is gewoon tot in de puntjes heel netjes afgewerkt.En als er wat is of je hebt een vraag stel hem je krijgt snel antwoord .Jacob komt zijn afspraken na en is een echte vakman.Het resultaat mag er zijn.


Sep 10, 2012 by Koen Oostra

ik heb mijn hele huis voorzien van kunststof kozijnen en heb
op de bovenverdieping 2 dakkapellen geplaatst .
De samen werking met Jacob was prettig , goede voorlichting van de mogelijkheden, komt zijn afspraken na, en het resultaat mag er zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *